joi, 11 noiembrie 2010

CACEALMAUA

Deşi m-am opus, nu am reuşit să evit tema renumitul şi omniprezentul Plahotniuk, în continuare Plaho.
Urmărind epopeea anti-mafie, am ajuns la concluzia că, în principiu, Mocanu şi brigada spun adevărul. Până la urmă, să nu uităm, că fac parte din fosta gaşcă în format lărgit. Prin urmare, cunosc metodele şi informaţia din prima sursă, cum se zice. Dar ce m-a făcut să reacţionez, în cele din urmă, mă veţi întreba? Vă răspund. Ultimele evenimente , care până la urmă au confirmat faptul că Plahotniuk e un escroc.
Prima fază, nu doar sare, ci cu adevărat se bagă în ochi, este schema cu sponsorizarea PD-ului. Dacă vă amintiţi, după ce Plaho a devenit unicul prieten al prezidenţiabilului, iar lista electorală a fost masiv umplută cu coloana a cincea, toată lumea s-a îngrijorat la aflarea veştii că, Plaho nu este şi oficial sponsorul PD-ului. Dar slavă domnului că, reprezentanţii partidului au avut grijă să liniştească societatea şi s-o asigure, că partidul nu doarme şi lucrează asiduu la acest capitol. Mai mult ca atât, cu fiecare ocazie ni se cerea răbdare fiindcă din clipă în clipă marele anunţ va fi făcut. Şi iată că miracolul s-a întâmplat. Salvatorul Plaho a binevoit să pogorască asupra noastră a tuturor spre satisfacţia electoratului centrist. Deşi, eram copleşit de bucuria nemărginită a pediştilor, un gând necuviincios nu mă lăsa. Dece a durat atât de mult? Să fie de vină traficul? Sau mai e ceva la mijloc? Şi iată a venit iluminarea, după anunţarea datelor despre cheltuielile de campanie ale partidelor. Iar un escroc, se ştie bine, lucrează doar cu banii „clientului”, iar Plaho a respectat din plin această lege. Pentru cine n-a observat vă amintesc că, PD-ul a plătit Prime-ului lui Plaho 600.000 de lei pentru publicitate, pentru ca apoi, Plaho să fericească oficial PD-ul cu „tocmai” 360.000 de lei. Acum stau şi mă gândesc, ca Buraga, PD-ul SRL-ul cui este?
Dacă în cazul de mai sus riscurile afacerii revin „asociaţilor”, al doilea ne priveşte pe toţi.
Vom vedea că principiul „ lucrăm pe banii clientului”a funcţionat perfect şi în cazul TVR-ului, din păcate. Dacă acum trei ani Plaho şi maimuţoiul de la CCA au pus la cale marele jaf al frecvenţei TVR, azi, în loc să stea la puşcărie, acelaşi maimuţoi ne fericeşte cu reîntoarcerea în spaţiul public al TVR-ului. Dar fiţi atenţi, că doar în proporţie de 65% şi fără licenţă. Eu sper că televiziunea română va da dovadă de caracter şi respect pentru cei mulţi, care au luptat pentru ea şi nu vor bate palma cu aceşti hoţi şi nu vor retrage plângerea de la CEDO. Doar aşa îi vom putea pune la respect şi le vom da jos masca falsă de binefăcători că să le vadă toţi adevăratul chip hidos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vizualizări: